Friday, July 14, 2006

rockwave, 11/07/2006

Την έκπληξη στο rockwave την έκαναν τελικά οι Editors :-) Ίσως γιατί η καλή σκηνική παρουσία των Franz Ferdinand είναι γνωστή και δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό, ενώ οι Editors αιφνιδίασαν. Βγήκαν πάνω που άρχισε να σουρουπωνει, προτού να εμφανιστεί η κούραση της ημέρας, άψογος ήχος, έκλεψαν τις εντυπώσεις και απέδειξαν ότι δεν έχουν βγάλει μόνο δισκάρα αλλά μπορούν να τον υποστηρίξουν και στη σκηνή.


Απογοήτευση της βραδιάς ψιλοαναμενόμενη οι Dandies, πόσα χρόνια έχουν περάσει από εκείνη τη συναυλία στο Ρόδον και μετά στο mobetter; Κάπου πρέπει να υπάρχει ακόμα το αυτόγραφο στο πίσω μέρος του εισιτηρίου, καρδιοχτύπι μέχρι να σας πλησιάσουμε με τη Ν. για να το ζητήσουμε. Dear Courtney, I used to fancy you but not any more...



Όσο για τους Franz, ef-xa-ri-stoy-me Alex, you are the greatest! Πολύ κέφι, χαμόγελα με τις προσπαθειες του να μιλήσει ελληνικά, music to make the girls dance. Διάβασα στη συνέντευξη στο lifo ότι στη vip area ήταν μέχρι και η γιαγιά του!!!
Οκ, είδαμε και τους sunday drivers, τους mecano και τους greed on red αλλά they were not my cup of tea to be honest. Οπότε προτίμησα την ξάπλα στα γρασίδια, την κουβεντούλα και τις μπύρες. Let's do it again in three weeks :-)
ps: photos by T.

3 Comments:

Blogger Broutzos said...

Πότε ειπαμε οτι παιζουν οι Editors στο Manchester? =8-)

July 19, 2006 5:50 pm  
Anonymous Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

July 20, 2006 8:29 am  
Blogger on_a_sunbeam said...

no announced dates for editors in Manchester unfortunately :-/ let's wait and see...

July 20, 2006 4:17 pm  

Post a Comment

<< Home