Monday, March 03, 2008

over the hill



Φίσκα το καφέ του Ιανού την Παρασκευή το βράδυ αν και μάλλον όχι και τόσος κατάλληλος χώρος για live, μια έγκαιρη κράτηση μας οδήγησε πρώτο τραπέζι πίστα, κάποιοι άλλοι αμφιβάλω αν έβλεπαν τίποτα από τους καναπέδες. Από την άλλη το θέμα δεν ήταν να βλέπεις αλλά να ακούς, η Μόνικα στο πιάνο και την κιθάρα, οι άλλοι μουσικοί σε βιολί, τρομπέτα, τσέλο, ένα ακουστικό σετ με διασκευές και δικά της τραγούδια. Από όταν την πρωτάκουσα πριν δυο χρόνια οι κακές γλώσσες λένε διάφορα που περιλαμβάνουν καλάμια και ιδιοτροπίες, δεν ξέρω τι ισχύει πραγματικά και ούτε και με νοιάζει για να πω την αλήθεια. Η συναυλία άρχιζε 11, ε, 11 και κάτι ήταν πάνω στη σκηνή, όχι σαν κάτι άλλα λάιβ που έχεις πιει 3 μπύρες μέχρι να αρχίσουν, η διασκευή στο my way σούπερ, θέλαμε και άλλο όταν τέλειωσε, ό,τι και να λέγεται έχει και φωνή και ταλέντο, το αξίζει το σπρώξιμο που της κάνουν, σύντομα θα κυκλοφορήσει και το cd, για την ώρα κάποια τραγούδια εδώ.

5 Comments:

Blogger Xilaren said...

μπράβο, ωραία, χαίρομαι.

ευχαριστούμε για την αναμετάδοση, γκερλ

March 03, 2008 4:40 pm  
Anonymous Anonymous said...

vre, den to katalava kan oti travixses k video!
bravo, giati epsaxna sto youtube, kai den eixe anevasei kaneis tipota apo to live ston iano.
euge! :)

March 04, 2008 1:46 pm  
Blogger on_a_sunbeam said...

χα, είμαι τόσο διακριτική τελικά, μήπως να το γυρίσω σε παπαράτσι; Οι φωτογραφίες χάλια πάντως ή σκοτεινές ή κουνημένες ;(

xilaren, άντε έλα να σε πάμε σε κάνα ελλήνικό λάιβ, τι μόνο στους POBPAH να τρέχεις; :P

March 04, 2008 2:37 pm  
Blogger Xilaren said...

eimai ekei 20 me 30 marti, exoume kai ta gene8lia mas, pou 8a me pas?

:)

March 05, 2008 2:28 am  
Blogger on_a_sunbeam said...

aa, teleia, 8a to kanonisoume sigoura tote! 8a koitaxw an exei kanena live kai 8a sou steilw mail :) kai etsi opws paei o kairos etoimasou na fereis kana bikini!

March 06, 2008 5:43 pm  

Post a Comment

<< Home