Thursday, April 24, 2008

lost for words

O N A

alphabet 009-1 U n Pastry Cutter B E Bead Letter A plain card disc letter m
[σούπερ εθιστικό το spell with flickr, το ανακάλυψα στο blog της dimitra daisy]
Όταν διαμαρτύρεσαι για τεμπελιές και βαρεμάρα στη δουλειά πρέπει τελικά να προσέχεις τι εύχεσαι γιατί μπορεί ξαφνικά όλα να γυρίσουν τούμπαλιν μια μέρα. Αυτό σε συνδυασμό με μια αίσθηση απίστευτης τεμπελιάς και ντάγκλας έκαναν τις τελευταίες βδομάδες να περάσουν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Μεσολάβησαν τα γενέθλια μου και ναι, έγινα 30, κεράκια μίκι μάους σε σπιτική τούρτα-φράουλα από τα χεράκια μου. 4 βδομάδες πιο μετά ανακάλυψα την πρώτη άσπρη τρίχα, άσχετα αν το νέο μου κούρεμα ώρες ώρες με κάνει να φαίνομαι 16. Τώρα είμαι 30, μπορώ να το παίζω κουρασμένη και να σέρνομαι με τις πιτζάμες όλο το σ-κ και να βλέπω απανωτά επεισόδια gilmore girls και τα καινούργια lost, να αρχίζω γράμματα προς το Manchester που δεν ολοκληρώνονται ποτέ, να κάνω ώρες ολόκληρες για να μεταφράσω μια σελίδα ατενίζοντας έξω από το παράθυρο του γραφείου, 4 βδομάδες τώρα I’m lost for words. Και μετά, το φεστιβάλ του velvet στο bios, κοκτέιλ τζιν-αψέντι στην κωνσταντινουπόλεως και ζομπι στην κλειτίου, καροτόπιττα και gluhwein στις πολύχρωμες μαξιλάρες του bliss, μια μεγάλη βόλτα στην πλάκα, στη συναυλία του κ.βήτα το 'κλεμμένο ποδήλατο' καπάκι στο 'μιράντα', καλοκαίριασε και δεν προλάβαμε ούτε τα παλτά να φυλάξουμε, χαζεύω τη φωτογραφία του jens, βγάζει τόση αισιοδοξία, ας είναι έτσι οι μήνες που έρχονται, σαν μια ατέλειωτη βαρκάδα μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα.


[pic stolen from jens' blog]

5 Comments:

Blogger Marianthi said...

ΚΒ και 'Κλεμμένο Ποδήλατο' ε; Ax!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένες οι άσπρες τρίχες. Έχω κι εγώ πολλές!

April 24, 2008 12:26 pm  
Blogger on_a_sunbeam said...

Ναι, αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της συναυλίας, γιατί κατά τ'άλλα ήταν έτσι και έτσι!

thanks για τις ευχές :)

April 28, 2008 3:06 pm  
Blogger Xilaren said...

:-)))

μπράβο.

α. ρησπέκτ για τη ζαχαροπλαστική
β. τι κούρεμα είν'τούτο; θέλω κι εγώ
γ.νο κόμεντ για τις λευκές τρίχες. αν είναι μόνο μία, καν τη φυλαχτό
δ.τζιν και αψέντι πού;
ε.πολύ ωραία όλα και σούπερ η φώτο
κι
έλα μας, έλα μας!

:-)

April 28, 2008 4:43 pm  
Blogger on_a_sunbeam said...

μία λευκή που εξαφάνισα, ας είναι καλά τα μητρικά γονίδια, όσο για το κούρεμα, κοντές αφέλειες ίσον μερικά χρόνια μείον τελικά! κοκτέιλ τζιν αψέντι στο κ44, second fav μετά το ζόμπι φυσικά!! θα τα πούμε σύντομα, xx :)

April 29, 2008 10:31 pm  
Anonymous Anonymous said...

an einai mono mia asprh trixa kala pas! egw exw 4-5- kai h prwth emfanisthke sta 23, ekei pou egrafa thn ptuxiakh tou metaptuxiakou...stress ;)
to kourema se kanei na fainesai 22, h kaluterh hlikia! :) (afou glutwses thn emo frantza apo thn komwtria!)

April 30, 2008 8:02 pm  

Post a Comment

<< Home